Dečiji stomatolog

Dečiji stomatolog u stomatološkoj ordinaciji Dentin je posvećen očuvanju oralnog zdravlja dece od ranog detinjstva pa sve do tinejdžerskih godina. Naš tim ima višegodišnje iskustvo i vrhunske kvalifikacije koje su neophodne kada je reč o  zdravlju zuba, desni i usta Vašeg deteta tokom različitih faza odrastanja.

Bez odgovarajuće nege dečijeg stomatologa, deca se mogu suočiti sa propadanjem mlečnih zuba, zuboboljom i stomatološkim komplikacijama tokom budućeg života.

Karijes zuba kod dece je “zarazna bolest” – 5 puta je češći od astme i čak 7 puta češći od alergije na polen. Danas se smatra da u proseku 1 od 5 (20%) dece uzrasta od 5 do 11 godina ima najmanje jedan nelečeni pokvaren zub.

Nema razloga da Vaše dete odrasta sa nelečenim mlečnim zubima, pozovite nas i zakažite pregled Vašeg mališana u stomatološkoj ordinaciji Dentin već danas!

POZOVITE NAS
dečiji-stomatolog

Koje vrste lečenja pruža dečiji stomatolog?

Stomatološka ordinacija Dentin pruža tehnološki najnaprednije, najsigurnije i proverene usluge iz oblasti dečije stomatologije u negujućem i zabavnom okruženju prilagođenom deci:

 • Redovni stomatološki pregled dece – sa procenom rizika od karijesa kod majke i deteta
 • Preventivnu stomatološku negu dece – koja uključuje čišćenje zuba, tretmane fluorom i preporuke za ishranu
 • Savetovanje o oralnim navikama – na primer: upotreba cucle i sisanje palca
 • Ranu procenu i lečenje nepravilnog zagriza (ortodoncija)
 • Popravka mlečnih zuba kod dece
 • Dijagnoza oralnih stanja povezanih sa drugim bolestima
 • Lečenje bolesti desni (afte, kratke frenule, mukokele i pedijatrijska parodontalna bolest)
 • Nega zubnih povreda (slomljeni, pomereni ili izbijeni zubi)
 • Vađenje mlečnih zuba kod dece

Za više informacija vezano za usluge i procedure iz oblasti dečije stomatologije, pozovite nas putem telefona ili posetite našu stomatološku ordinaciju na Vračaru na adresi Internacionalnih brigada 41 u Beogradu.

 

POZOVITE NAS
dečiji-stomatolog-vračar-beograd

Najbolji dečiji stomatolog za Vaše dete

Dečiji stomatolog u stomatološkoj ordinaciji Dentin poseduje višegodišnje iskustvu u radu sa najmlađim pacijentima. Naš svakodnevni motiv i obaveza je da opravdamo status najbolji dečiji stomatolog u gradu!

Kada jednom posetite našu ordinaciju prilagođenu deci, uverićete se i sami zašto mi svakog malog pacijenta smatramo delom naše porodice. 

Evo šta Vas očekuje:

 • Sve je u osmehu – Stomatološka ordinacija Dentin postavlja osnovu za zdrav i lep osmeh koji traje ceo život! Pružamo najbolju stomatološku negu Vašem detetu od ranog detinjstva do adolescencije. Posetite nas i uverite se zašto naša porodica broji veliki broj najmlađih pacijenata!
 • Okruženje prilagođeno deci – Nijedan detalj nismo zanemarili u ordinaciji Dentin! Važno nam je da se Vaše dete u svakom trenutku ima udobno, prijatno i zabavno iskustvo! Muzika, igračke i najvažnije – brižan i pažljiv dečiji stomatolog, sve imamo!
 • Udobnost i komfornost – Trudimo se da se svi naši pacijenti osećaju udobno, bezbedno i komforno. Naš cilj  je da se smejući dolaze i odlaze iz naše ordinacije. Baš iz tog razloga naša stomatološka ordinacija na Vračaru je smeštena na zgodnoj lokaciji – Internacionalnih brigada 41.  Za sve naše pacijente obezbeđen je besplatan parking ispred ordinacije.
 • Stručnost, iskustvo, saosećanje i lični dodir – Naš dečiji stomatolog Vam se stavlja lično na raspolaganje za razgovor, konsultacije i sva pitanja koja se odnose na oralno zdravlje Vaše deteta.
 • Specijalizovani u oblasti dečije stomatologije – Deo Dentin tima je usko specijalizovan u oblasti dečije stomatologije i to u očuvanju oralnog zdravlja kod dece od ranog detinjstva do adolescencije. Naš tim je obučen, i sa zadovoljstvom će pružiti svu potrebnu negu, čak i u ulozi dečijeg stomatologa za decu sa posebnim potrebama.  
 • Prevencija – uz odgovarajuću stomatološku negu, karijes se gotovo u potpunosti može sprečiti. Prevenciju u dečijoj stomatologiji činimo našim prioritetom kako bismo postavili  najčvršće temelje za optimalno oralno zdravlje koje traje ceo život.
 • Najsavremenija tehnologija – primenom najsavremenije tehnologije dečiji stomatolog u stomatološkoj ordinaciji Dentin stalno teži najboljim rezultatima za naše najmlađe pacijente. To znači da smo posvećeni primeni najnovije tehnologije u dečijoj stomatologiji, uključujući primenu nižih nivoa zračenja prilikom rendgenskog snimanja i upotrebi isključivo najbezbednijih materijala za ispunu.
 • Talentovano osoblje – stomatološka ordinacija Dentin se ponosi profesionalnošću i ljubaznošću svog osoblja. Naši zaposleni svakodnevno stiču nova iskustva i serfitikate kroz kontinuirano obrazovanje iz oblasti dečije stomatologije. Svaki član našeg tima je lično biran i obučen od strane dr sci stom Zorana Antonovića da se pridržava brižne filozofije prema svakom pacijentu.

 

 

Pozovite dečijeg stomatologa ordinacije Dentin već danas, a naš stručni tim je tu da odgovori na sva Vaša pitanja.

POZOVITE NAS

Spremni za Osmeh?

Zakažite pregled